Menu
RSS

Тест модул

A+ A A-

Национални радиомрежи

Филтър
Покажи брой 
Българско национално Радио - Хоризонт

Българско национално Радио - Хоризонт

Българското национално радио е обществен радиооператор с национален обхват, който работи на основание на Закона за телевизия и радио от 1998 година. Българското национално радио е информационен и културен институт и излъчва две 24 часови национални програми - “Хоризонт” и “Христо Ботев”. Част от БНР са предаванията за чужбина “Радио България”, излъчващо ежедневни програми на 10 езика. “Хоризонт” е 24 часова информационно музикална програма с национален обхват. Постоянната й аудитория обхваща над 60% от слушателите в страната. Програмната схема е изградена на блоков принцип с новинарски емисии на всеки кръгъл час. Основният замисъл на “Хоризонт” е да бъде програма на новината - бърза, достоверна, проверена. Извън емисиите и бюлетините в блоковите си предавания програмата предлага интервюта, кореспонденции, коментари, прогнози, разнообразни гледни точки.

15
Българско Национално Радио - Христо Ботев

Българско Национално Радио - Христо Ботев

Ангажиментът на БНР като национален обществен оператор определя некомерсиалната характеристика на програма “Христо Ботев” и отговаря на потребностите на аудиторията от висококачествени културни и образователни предавания. Програмната схема е създадена като алтернативна на наситения информационно - развлекателен ефир.
С културните си линии двадесет и четири часовата програма “Христо Ботев” съдейства за развитието на българското изкуство, поощрява създаването на произведения на български автори, осигурява достъп до европейското и световното наследство и ценности.

8
Дарик Радио

Дарик Радио

ДАРИК РАДИО е най-голямото частно радио в България, с национален лиценз. На фона на музикално-ориентираните до този момент търговски радиостанции, информационният формат на ДАРИК РАДИО се появява като нещо ново и различно в частния ефир. Доближавайки се до американските стандарти за NEWS&TALK RADIO, Дарик радио е превърнало в своя запазена марка точната, обективната и изпреварващата информация, присъстваща не само в новините, но в най-добрите спортни и политически предавания.

6

Новини

Медии