Menu
RSS

Тест модул

A+ A A-

Hi Tech - високи технологии

Филтър
Покажи брой 
IT Forum Bulgaria

IT Forum Bulgaria

Достига до главните изпълнителни директори, главните ИТ директори и вземащите решения ръководители, според база данни на фирми от всички отрасли в икономиката и им помага да направят правилният избор.
Tехнологиите, продуктите и услугите са описани по такъв начин, че те могат да бъдат разбрани от бизнес и ИТ мениджърите и оценени в съответните им аспекти.

5
HiComm

HiComm

HiComm - списание насочено към високите технологии и комуникации.

9
Download.BG

Download.BG

Първият брой на списание Бизнес Софтуер (предишното име на Download.BG) се появява на бял свят след 7 безсънни нощи за двамата съдружници, около 20 септември, 2000 г. Представянето му е на специален щанд на Пловдивския панаир. Списанието е малък формат, 64 черно-бели страници + диск. Докато първия брой на Download.BG бе съставен изцяло с материали, написани от издателите, то с течение на времето, групата от свободни автори, пишещи за списанието постоянно се увеличава.

5
Digital

Digital

Списание за цифровите технологии и живота около тях - новини, продукти, хардуер, софтуер, технологии, джаджи.

7
Who is who

Who is who

Първият в България каталог на фирмите, работещи в областта на информационните технологии. Изданието датира от 1993 г. Излиза два пъти в годината – през март и септември, във вид на книга и електронно издание на компактдиск. Каталогът е достъпен и чрез Интернет на адрес: http://www.newteck.bg. Версията на каталога в Интернет се обновява периодично при промени в адресите и телефоните на фирмите. С броя на включените в каталога фирми (над 500) и подробно разработените девет справочни раздела, Who is Who on the Bulgarian Computer Market® е най-авторитетното в България и чужбина справочно издание, представящо основните участници на българския пазар на информационните технологии.

5
Digital Photo-Video

Digital Photo-Video

Digital Photo-Video® е единственото до момента списание на българския пазар, специализирано в областта на цифровата фото- и видеотехника. Издаването му е продиктувано от мощното навлизане на цифровите фотоапарати и видеокамери в ежедневието и от тяхното масово разпространение не само сред професионалистите, но и сред фотолюбителите.

6
Computer - списание "Компютър"

Computer - списание "Компютър"

Computer® е първото в България специализирано списание за компютърна техника и информационни технологии, основано през 1991 г. То е наследник на излизалото от 1985 до 1990 г. списание "Компютър за вас". Computer® е широкоспектърно списание, стремящо се да покрива целия диапазон на информационните технологии. То е адресирано както към хората, непосредствено работещи с компютърна техника, така и към тези, които се нуждаят от компетентна пазарна информация за взимане на оптимални управленски решения при избор и покупка на такава техника.

5
Софтуер & Хардуер

Софтуер & Хардуер

Списание "Софтуер & Хардуер" обединява в себе си двете самостоятелни списания, които БИК започна да издава от месец октомври 2000 г. То е за хора, с повишени интереси в ИТ областта. Публикуват се само авторски материали на професионално ниво. Към момента това е ИТ списанието с най-голям тираж на територията на България. "Софтуер & Хардуер" излиза с DVD с 4,7 пробни версии на най-известните и най-полезни комерсиални програми.

7
Information Security Bulgaria & Storage Bulgaria

Information Security Bulgaria & Storage Bulgaria

Information Security Bulgaria & Storage Bulgaria се издават по лиценз на TechTarget, най-голямата медийна фирма за таргетирани издания в областта на ИТ в САЩ. TechTarget е лицензирала свои медии в над 20 страни по света. В България списанието излиза на всеки два месеца и предоставя на ИТ специалистите, отговарящи за сигурността и съхранението на данни, висококачествено съдържание с практически и тактически стратегии как да защитят данните, мрежите, приложенията и потребителите в своите организации. Сравнителните тестове на изданието показват как конкурентни инструменти за защита се справят с проблеми на сигурността. В раздела Storage се предоставя обширна информация за решенията за съхранение на данни.

5
PC Magazine Bulgaria

PC Magazine Bulgaria

PC Magazine Bulgaria се издава на българския пазар от 13 години по лиценз на американската компания Ziff-Davis Media. От 20 години PC Magazine е водещото компютърно списание в света, което излиза в 45 страни на 17 езика и се чете от над 9 милиона ИТ професионалисти. То предоставя на технологичните лидери възможността да вземат професионални и точни решения за закупуване чрез обширните и достоверни тестове, провеждани както в лабораториите в САЩ, така и в българската редакция.

6
CIO

CIO

CIO e първото списание в България за ръководителите на предприятия, отдели и проекти в областта на информационното осигуряване. То е специално адресирано към всички, които формират идеологията и стратегията за развитие на информационната система в организацията. Списанието разглежда актуални направления, методи и инструменти за създаване на съвременни ИТ решения и ще представя практически опит в тази област. Редакционният екип търси целенасочено положителни примери за интеграция на усилията на ИТ мениджъри и бизнес ръководители, допринесли за успеха на организацията.

4
Network World

Network World

Списание Networkworld е единственото специализирано българско издание в областта на мрежите и телекомуникациите, осигуряващо технологични новини и анализи в областта на глобалните и локални мрежови продукти и услуги. В изданието се следят промените в регулаторната рамка - закони, проектозакони и правилници, влияещи върху дейността на оператори и ИТ фирми. Обръща се внимание и на повечето стандарти и проектостандарти в областта на комуникациите, структурните кабелни системи, Интернет, сигурност и др.

5
PC World

PC World

PC World България отразява развитието на компютърния софтуер и хардуер у нас и в света. Публикуват се сравнителни анализи на продукти, изследвания на технологичните тенденции, новини.

8
Направи сам

Направи сам

Списанието има 27-годишна традиция, като е наследник на излизащия от 1980 г. изключително популярен едноименен вестник. "Направи сам"® е единственото по рода си у нас практико-приложно списание за всички, които желаят сами да строят, дострояват, ремонтират или обзавеждат дома си, да обработват и облагородяват градината, да се занимават с любимото си хоби и т.н. През последните години тематиката му е акцентирана върху новите материали, инструменти и технологии, които се предлагат на нашия пазар. Списанието е предназначено както за хората, които сами строят или майсторят, така и за тези, които желаят сами да си бъдат инвеститори и компетентно да ръководят строително-ремонтните работи в личното строителство или преустройството на жилището или офиса.

14

Новини

Медии