Menu
RSS

Тест модул

A+ A A-

Наука, техника, образование

Филтър
Покажи брой 
Направи сам

Направи сам

Списанието има 27-годишна традиция, като е наследник на излизащия от 1980 г. изключително популярен едноименен вестник. "Направи сам"® е единственото по рода си у нас практико-приложно списание за всички, които желаят сами да строят, дострояват, ремонтират или обзавеждат дома си, да обработват и облагородяват градината, да се занимават с любимото си хоби и т.н. През последните години тематиката му е акцентирана върху новите материали, инструменти и технологии, които се предлагат на нашия пазар. Списанието е предназначено както за хората, които сами строят или майсторят, така и за тези, които желаят сами да си бъдат инвеститори и компетентно да ръководят строително-ремонтните работи в личното строителство или преустройството на жилището или офиса.

7
Digital Photo-Video

Digital Photo-Video

Digital Photo-Video® е единственото до момента списание на българския пазар, специализирано в областта на цифровата фото- и видеотехника. Издаването му е продиктувано от мощното навлизане на цифровите фотоапарати и видеокамери в ежедневието и от тяхното масово разпространение не само сред професионалистите, но и сред фотолюбителите.

6
GEO

GEO

Списание за всеки, който иска да разшири познанията си за световната история и за съвременните научни постижения, да се запознае с основните проблеми на човечеството днес, да се потопи в атмосферата на далечни екзотични страни и да научи нови факти за флората и фауната на планетата, има още една прекрасна възможност.
7

Новини

Медии