Menu
RSS

Тест модул

A+ A A-

Специализирано-професионални

Филтър
Покажи брой 
ДМТ - Дизайн, Материали, Технологии

ДМТ - Дизайн, Материали, Технологии

Списание ДМТ - "Дизайн, Материали, Технологии" е първото издание на БИСМАР ООД, което стартира в средата на 1999 г. и до днес е единственото в България специализирано списание в областта на мебелната и дървообработващата промишленост. Съдържанието му обхваща обзор на специализираните панаири в България и чужбина, световноизвестни имена и тенденции в дизайна, конструктивни решения за производителите на мебели, интериорни идеи за дома и обществените сгради, нови материали и обков, технологии, машини и инструменти за обработка на дървесината, информация за съвременното състояние на бранша, икономически анализи, фирмена организация, мениджмънт, практически съвети, рекламни публикации и др. Предназначено е за всички, които имат интереси в областта на мебелите и интериорния дизайн.

7
Списание MD

Списание MD

Списание MD е първото издание в България, фокусиращо върху дизайна на мебелите във всичките му аспекти. С рационален подход към информацията и безкомпромисно отношение към стила и качеството MD е пътеводител в динамичния свят на световната мода. Съдържанието му обхваща новини от света на дизайна и модните тенденции, професионален обзор на мебелните изложения, репортажи за важни събития – конкурси, изложби, нови книги и продукти, срещи и интервюта с известни и по-малко познати дизайнери, представяне на най-добрите фирмени колекции от последните години, авангардни интериорни решения, експериментален дизайн за ярки индивидуалисти, дискусии и прогнози за развитието на модата в световен мащаб.

9
SOUTH-EAST EUROPEAN INDUSTRIAL МARKET

SOUTH-EAST EUROPEAN INDUSTRIAL МARKET

South-East European INDUSTRIAL Мarket е списание за продукти и услуги в областта на промишлените технологии за региона на значимия и перспективен пазар със сериозен потенциал на развитие - Югоизточна Европа: България, Румъния, Сърбия и Черна гора, Македония, Гърция, Турция, Хърватска, Словения. Безплатно разпространение South-East European INDUSTRIAL Market се разпространява безплатно между специалисти, работещи в индустриалните сектори на страните от Югоизточна Европа, както и сред инженерингови, производствени и търговски фирми.

4
Инженеринг ревю

Инженеринг ревю

Списание Инженеринг ревю е специализирано периодично издание за актуална техническа, продуктова и браншова информация в областта на индустриалните продукти и технологии.

4

Новини

Медии