Menu
RSS

Тест модул

A+ A A-

Национални ефирни телевизии

Филтър
Покажи брой 
Канал 1 БНТ

Канал 1 БНТ

Програмата на Канал 1 се излъчва в страната чрез 17 основни предавателя и над 700 ретранслаторни станции, като по този начин покрива над 90% от населението на България.

10
BTV

BTV

Би Ти Ви е първата частна национална телевизия в България, излъчва от 1 юни 2000 г. Тя е 100% собственост на News Corporation - световноизвестна компания в областта на телевизията, филмовото разпространение, вестници, списания и т.н.

15
Нова телевизия

Нова телевизия

Нова телевизия е първата частна ефирна регионална телевизия в София. Излъчванията започват през декември 1994 г., а на 20 юли 1995 г. е излъчена и първата информационна емисия „Календар”, което са и първите новини на частна телевизия в България.

11
БНТ 2

БНТ 2

БНТ 2 е най-новият телевизионен канал на Българската национална телевизия, стартира на 16 октомври 2011 г. БНТ 2 идва с посланието "Виж България". През случващото се във всекидневието на обикновения човек БНТ 2 показва живота в големите и в малките населени места. Много спорт, разнообразна филмова продукция, сериали и забавно-развлекателни предавания – на това се опира програмната схема на новия канал.
18
TV7

TV7

TV7 е българска политематична телевизия с национално покритие. Тя е основният канал в групата канали TV7, NEWS7 и SUPER7, която започна излъчването си в края на 2005. Съдържанието на TV7 отговаря на най-високите стандарти за телевизионна продукция и е насочено към широка аудитория. Модерната технологична обезпеченост позволи на зрителите на TV7 първи да се възползват от преимуществата на широкоекранния формат 16х9.
9
News 7

News 7

На 7 март 2013 г. в българския телевизионен ефир се появи новият информационен канал News 7, който е част от семейството на TV7 и се излъчва на сателитните и наземни честоти на телевизия ББТ. NEWS7 e собственост на британския инвестиционен фонд Alegro Capital. NEWS7 е най-големият афилиейт на CNN за Източна Европа. NEWS7 осигурява достъп до новинарските ресурси на световния телевизионен лидер. Това включва извънредни новини на живо, новини, репортажи и програми.
11
Bulgaria On Air - България Он Ер

Bulgaria On Air - България Он Ер

Телевизия Bulgaria On Air стартира на 5 септември 2011 г. на честотите на телевизия M-SAT. Програмата на "България Он Ер" се излъчва във формат 16:9, а сигналът и се разпространява цифрово в 85 процента от кабелните мрежи в страната. В тринайсет български града "България Он Ер" се приема ефирно, а на територията на цяла Европа чрез сателит.
12
Диема Фемили - Diema Family

Диема Фемили - Diema Family

Диема Фемили е част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп, водеща медийна група в България. Diema Family е специализиран телевизионен канал за сериали, мини-сериали и детски програми. Специално за децата има ежедневен детски блок, а в събота и неделя на тях е посветена цялата предиобедна програма. Диема Фемили е домът на вълнуващите романтични истории. Ежедневно програмата подарява на своите зрители истинско емоционално изживяване. Поредицата от интригуващи теленовели, хитови турски и индийски сериали.
14

Новини

Медии