Menu
RSS

Тест модул

A+ A A-

Бизнес, икономика, финанси

Филтър
Покажи брой 
Главен счетоводител

Главен счетоводител

Двуседмичен вестник за справочна информация и практически казуси.

23
Седмичен законник

Седмичен законник

Седмичен вестник за актуални въпроси, отговори и коментари.

11
Реклама

Реклама

Вестник “Реклама” е първият в България специализиран информационен седмичник за реклама с безплатно разпространение.
Наложи на медийния пазар и се превърна в най-полезния информационен справочник както за бизнеса, така и за многобройните потребители от Североизточна България и цялата страна.

11
Капитал

Капитал

Вестник "Капитал" е български ежеседмичник, който стартира през 1993 година. Насочен е предимно към икономически квалифицирани специалисти, собственици или съдружници във фирми и интелектуалци.

11
Капитал Daily

Капитал Daily

Капитал Daily е бизнес всекидневник, който се явява наследник на вестниците Дневник и Пари. Целта му е да предоставя всекидневна качествена  бизнес информация, за хора, които вземат решения. Вестник Капитал Daily излиза всеки работен ден. Вестникът предоставя селекция от най-важното за деня с коментари.

11
КЕШ

КЕШ

Седмичен вестник, предназначен за хората в бизнеса. Предоставя актуална икономичекса и бизнес информация от света и България.

22
Икономически живот

Икономически живот

Националният съюз на трудово-производителните кооперации в България /НС на ТПК/ е неделима част от българското кооперативно движение - едно от най-старите в Европа, което има дългогодишни традиции и дълбоки корени в обществото.

7
Застрховател

Застрховател

Вашият компас в застраховането. Застраховки, Застраховане, Застрахователни Агенти, Застрахователни Компании, Автокаско, Зелена Карта, Застраховка Живот, Имуществено Застраховане, Гражданска Отговорност, Медицински, Карго, Автомобилни, Автоасистанс, Злополука, Риск, Застраховки, Осигуряване, Помощ, Кражба,онлайн застраховки

8
Дневник

Дневник

Последните новини от България, световни новини, финансови новини, анализи и коментари.

9
Банкеръ

Банкеръ

Вестник "БАНКЕРЪ" е финансов седмичник в 32 пълноцветни и 16 черно-бели страници формат А3 . Печата се в петък вечер, на пазара е от събота.  Ръчната продажба на вестника се осъществява в цялата страна. Вестникът представвлява финансов седмичник, посветен на проблемите на банковата система в страната, кредитиране, приватизация и консолидация.

10
Квалико консулт

Квалико консулт

"КВАЛИКО консулт" е предназначен за работещите в бюджетните предприятия и организации.

9
Инфобизнес

Инфобизнес

Седмичен бюлетин ИНФОБИЗНЕС, издание на БТПП.

12
Стандарт

Стандарт

Информационна агенция Стандарт Нюз и вестник Стандарт. Информационна агенция Стандарт Нюз и вестник Стандарт - новини, анализи, коментари, интервюта за икономика, бизнес, общество, политика.

11
Сега

Сега

"Сега" е политически и икономически независим, частен национален всекидневник. Той излиза от 1997 г. Негов издател е "Сега" АД. От понеделник до петък излиза в 24 страници, а в събота - в 56 страници.

6
Новинар

Новинар

Новинар е медия, чиято цел е да извади от информационния потоп най-важните теми от световните и българските новини, разследвания, коментари, интервюта.

10

Новини

Медии