Menu
RSS

Тест модул

A+ A A-

Бизнес, икономика, финанси

Филтър
Покажи брой 
Главен счетоводител

Главен счетоводител

Двуседмичен вестник за справочна информация и практически казуси.

26
Седмичен законник

Седмичен законник

Седмичен вестник за актуални въпроси, отговори и коментари.

14
Реклама

Реклама

Вестник “Реклама” е първият в България специализиран информационен седмичник за реклама с безплатно разпространение.
Наложи на медийния пазар и се превърна в най-полезния информационен справочник както за бизнеса, така и за многобройните потребители от Североизточна България и цялата страна.

14
Капитал

Капитал

Вестник "Капитал" е български ежеседмичник, който стартира през 1993 година. Насочен е предимно към икономически квалифицирани специалисти, собственици или съдружници във фирми и интелектуалци.

14
Капитал Daily

Капитал Daily

Капитал Daily е бизнес всекидневник, който се явява наследник на вестниците Дневник и Пари. Целта му е да предоставя всекидневна качествена  бизнес информация, за хора, които вземат решения. Вестник Капитал Daily излиза всеки работен ден. Вестникът предоставя селекция от най-важното за деня с коментари.

14
КЕШ

КЕШ

Седмичен вестник, предназначен за хората в бизнеса. Предоставя актуална икономичекса и бизнес информация от света и България.

25
Икономически живот

Икономически живот

Националният съюз на трудово-производителните кооперации в България /НС на ТПК/ е неделима част от българското кооперативно движение - едно от най-старите в Европа, което има дългогодишни традиции и дълбоки корени в обществото.

11
Застрховател

Застрховател

Вашият компас в застраховането. Застраховки, Застраховане, Застрахователни Агенти, Застрахователни Компании, Автокаско, Зелена Карта, Застраховка Живот, Имуществено Застраховане, Гражданска Отговорност, Медицински, Карго, Автомобилни, Автоасистанс, Злополука, Риск, Застраховки, Осигуряване, Помощ, Кражба,онлайн застраховки

11
Дневник

Дневник

Последните новини от България, световни новини, финансови новини, анализи и коментари.

12
Банкеръ

Банкеръ

Вестник "БАНКЕРЪ" е финансов седмичник в 32 пълноцветни и 16 черно-бели страници формат А3 . Печата се в петък вечер, на пазара е от събота.  Ръчната продажба на вестника се осъществява в цялата страна. Вестникът представвлява финансов седмичник, посветен на проблемите на банковата система в страната, кредитиране, приватизация и консолидация.

13
Квалико консулт

Квалико консулт

"КВАЛИКО консулт" е предназначен за работещите в бюджетните предприятия и организации.

12
Инфобизнес

Инфобизнес

Седмичен бюлетин ИНФОБИЗНЕС, издание на БТПП.

15
Стандарт

Стандарт

Информационна агенция Стандарт Нюз и вестник Стандарт. Информационна агенция Стандарт Нюз и вестник Стандарт - новини, анализи, коментари, интервюта за икономика, бизнес, общество, политика.

14
Сега

Сега

"Сега" е политически и икономически независим, частен национален всекидневник. Той излиза от 1997 г. Негов издател е "Сега" АД. От понеделник до петък излиза в 24 страници, а в събота - в 56 страници.

9
Новинар

Новинар

Новинар е медия, чиято цел е да извади от информационния потоп най-важните теми от световните и българските новини, разследвания, коментари, интервюта.

13

Новини

Медии