Menu
RSS

Тест модул

A+ A A-

Регионални

Филтър
Покажи брой 
BG Север

BG Север

Седмичник за живота от Дунава до Балкана. Излиза в петък. Разпространява се в Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Враца, Монтана и Видин.

24
Черноморски справочник

Черноморски справочник

Вестник “Черноморски справочник” е основан през юни 2001 година и за тези години от своето съществуване успя да се наложи на рекламния пазар като най-ефективното безплатно луксозно издание за професионална реклама по българското Черноморие.

5
Народно дело

Народно дело

Народно дело - вестникът на Варна.

6
Диалог

Диалог

Позитивният вестник на Варна.

7
Барометър

Барометър

Икономически дайджест - Варна.

8
Репортер Силистра

Репортер Силистра

Порталът на Силистра - актуални новини, политика, бизнес, култура, фотогалерия, реклама; снимки на стара Силистра и извадки от старите вестници; изповеди на силистренци зад граница; клипове - музикални и с политици; любопитни и забавни страници, онлайн игра за знаещи.

13
Черно море - Варна

Черно море - Варна

Всекидневник за българското черноморие - Варна. Информационна агенция "Черно море" - Актуални новини от Варна и региона. Общество, бизнес, култура, спорт, политика, крими.

8
Вестник Хроника - Гоце Делчев

Вестник Хроника - Гоце Делчев

Седмичният регионален вестник "Хроника" е на пазара от 2000 г. и е единствената трансгранична медия, която се разпространява по поречието на Места от двете страни на границата между България и Гърция. Приоритет в тематиката на вестника са икономическото развитие на региона и трансграничните проекти. Наш партньор е гръцкият регионален вестник "Неаполис", с редакция в гр. Кавала

5
Троянски глас

Троянски глас

Общински седмичен вестник. Издание на Общински Съвет - гр.Троян.

6
Съперник

Съперник

Информационен всекидневник за Перник.

5
Старият мост

Старият мост

Регионално издание за Свиленград, Любимец и региона.

19
Спектър Силистра

Спектър Силистра

Спектър Силистра - всекидневник за информация и реклама.

9
Софийски вестник

Софийски вестник

"Софийски вестник" е регионален седмичник, издание на "Джулай медия" ООД. Излиза всеки четвъртък. Вестникът възроди идеята за издание на столицата и Софийска област. "Софийски вестник" – за всяка уличка и всеки дом, си е поставил за задача да поднесе пълна, точна и най-вече вярна информация за живота и бизнеса в София и общините в Софийска област. Той е информационен седмичник, насочен към широк кръг от потребители – от голямата фирма, до жителите на всеки от 24-те района на територията на Столична община и 22-те общини в Софийско.

7
Сливенско дело

Сливенско дело

Регионален вестник - гр. Сливен.

6
Сливенски новини

Сливенски новини

Новините за град Сливен и региона.

5
Вестник Седмицата

Вестник Седмицата

Вестник "Седмицата" с издател "ТМТ" ЕООД Казанлък е регионален седмичник, който предлага разнообразна информация от всички сфери на обществено-политическия и културен живот в регион Казанлък, в 20 страници книжно тяло, 1 и 20 пълноцветни, а останалите черно-бял печат, формат А3. Вестникът излиза всеки петък.

10
Росица - Севлиево

Росица - Севлиево

Росица - вестникът на Севлиево. Издава се понеделник, сряда и петък.

5
Посредник

Посредник

Регионален всекидневник за Плевен и Ловеч.

8
Бряг

Бряг

Вестник "БРЯГ" - ежедневник за Русенска област, излиза 6 дни в седмицата, пълноцветен. Излиза от април 1998 година. Основател и главен редактор на вестника е Маргарита Трифонова. Вестникът излиза с едно приложение всяка събота - 48-странично списание "Сити уикенд" с телевизионни програми, рекламно-справочно и забавно-развлекателно четиво.

5
Посоки

Посоки

Вестник “Посоки” е всекидневник за Плевенска област. Излиза всеки ден от понеделник до петък. Разпространява се чрез абонамент и продажби на територията на Плевенска област, в която общините: Плевен, Червен бряг, Левски, Никопол, Кнежа, Белене, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Искър, Гулянци, Пордим и селищата към тях.

12

Новини

Медии