Menu
RSS

Тест модул

A+ A A-

Специализирано-професионални

Филтър
Покажи брой 
Българска армия

Българска армия

Стартира електронният вестник "Българска армия". Новото електронно издание, което е дело на редакцията на в. "Българска армия" и на "Военно издателство" Е00Д, има амбицията да информира своевременно обществеността със ставащото в областта на националната сигурност и отбраната, съобщават от МО.

5
 Пчеларски вестник

Пчеларски вестник

Вестникът излиза като печатно и като електронно издание. Той идва, за да запълни една празнота, която продължава вече 18 години. През цялото това време отрасълът Пчеларство стои встрани от вниманието на държавата и нейните компетентни институции. Сменят се депутатите в Народното събрание след поредните избори, идват и си отиват правителствата, но за съжаление, нищо добро не се случва на българските пчелари. Нещо повече - отрасълът не е отминат от дълбоките процеси на разруха, обхванали всички области на икономиката.

8
Фермер БГ

Фермер БГ

Фермер БГ е най-четеното електронно издание за селско стопанство в България, като заема над 75% от общия интернет трафик, който генерират всички останали български агро издания взети заедно. Основните теми в него са растениевъдството (овощарство, зеленчукопроизводство, цветарство, лозарство) и животновъдството (говедовъдство, биволовъдство, овцевъдство, козевъдство, свиневъдство, птицевъдство). Застъпват се не само съвременните технологии на отглеждане, но и най-модерната техника за фермата.

5
Мебели

Мебели

Мебели е българският портал за мебели, обзавеждане и интериорен дизайн. Онлайн каталог на фирми, мебели, изложения, новини, статии, обяви.

6
Български технически каталог

Български технически каталог

Български Технически Каталог е първият общотехнически справочник у нас, предлагащ информация за фирми в областите: Електроника - Автоматизация - Електроапаратура - Измервателна техника - Отопление, вентилация, климатизация - Осветление - Системи за сигурност и идентификация - Компютърна техника и софтуер, мрежи, комуникации - CAD/CAM/CAE, ERP, специализиран софтуер - Механични системи и машини - Инструменти, материали.

5
Транспортен вестник

Транспортен вестник

Вестник свързан с транспорта в България, света. Актуални новини от България и света - авто, шофьорска кабина, ретро ъгъл.

13

Новини

Медии