Menu
RSS

Тест модул

A+ A A-

Строителство, архитектура, имоти

Филтър
Покажи брой 
Строителство имоти

Строителство имоти

Медиен партньор на архитектите в България.

6
Строителство градът

Строителство градът

Вестник "Строителство Градът" е специализиран национален седмичник за архитектура, строителство и инвестиции. Изданието работи в тясно взаимодействие с Министерство на регионалното развитие и благоустройството и всички институти и структури към него, със Съюза на архитектите в България, Българска строителна камара и гилдийните строителни и инженерни организации на централно и регионално ниво.

13
Справочник за цените в строителството

Справочник за цените в строителството

Тримесечното издание за цените на СМР и строителната отчетност. Влючва цени на труд, цени на материали, механизация, СМР, цени за ремонти и разходи за доставка.

8
Софийски имоти

Софийски имоти

Седмичното издание "Софийски имоти" е мястото, където се срещат търсещите и предлагащи имоти в София. Лидер на пазара за имоти в София сред печатните медии.

7
Русенски обяви

Русенски обяви

"РУСЕНСКИ ИМОТИ" е единственото печатно издание за имоти в Русе, изработвано със специален софтуер, подреждащ обявите по вид на имота, квартал, цена. На 24 септември 2001 година излиза първият пълноцветен брой на обновения седмичник "РУСЕНСКИ ИМОТИ"/"РУСЕНСКИ ОБЯВИ" изданието е допълнено и със безплатни граждански обяви във всички области.

7

Новини

Медии