Menu
RSS

Тест модул

A+ A A-

Радиомрежи с национален обхват

Филтър
Покажи брой 
Радио 1 Рок

Радио 1 Рок

Радио 1 Рок е насочено предимно към мъжката аудитория на възраст 25-50 г. Типични представители в програмата на радиото са Led Zeppelin, Deep Purple, Whitensake, Def Leppard, Europe, U2, Guns’n’Roses, Coldplay.

12
Фокус - София

Фокус - София

Радиоверигата ФОКУС притежава 32 собствени радиостанции в градовете. От 21-ви февруари 2011 г. Радио „Фокус“ започна ежедневно излъчване на информационни емисии на английски език от Гласът на Америка (Voice of America). Новините на английски език са насочени към българските граждани, както и към всички чужди граждани и институции, пребиваващи или работещи в България. Агенция “Фокус” вече е изградила 12 собствени регионални центрове и централен офис в гр. София, а в радиостанциите “Фокус” се подготвят 24 часови собствени информационно-музикални програми, с новинарски емисии от национални и международни новини на всеки кръгъл час и регионални информационни емисии на всеки половин час, със собствени информационни, публицистични, исторически, развлекателни, културни, образователни и спортни предавания.
9
КЛАСИК ФМ (CLASSIC FM)

КЛАСИК ФМ (CLASSIC FM)

Класик ФМ Радио започва да излъчва на 19 декември 1994 година. Това е първата и единствена радиостанция за класическа музика в България.
13
ДАРИК РАДИО

ДАРИК РАДИО

ДАРИК РАДИО е най-голямото частно радио в България, с национален лиценз. На фона на музикално-ориентираните до този момент търговски радиостанции, информационният формат на ДАРИК РАДИО се появява като нещо ново и различно в частния ефир. Доближавайки се до американските стандарти за NEWS&TALK RADIO, Дарик радио е превърнало в своя запазена марка точната, обективната и изпреварващата информация, присъстваща не само в новините, но в най-добрите спортни и политически предавания.
11

Новини

Медии